ISZTAMBULTRANSZFER™ | HUN: +36/70 513 3867 | TR: +90 (532)431 26 71 | e-mail: info@timzan.com
RÓLUNK

Ramazan Timzan vagyok, az Isztambul Transzfer alapítója, egyben elsőszámú idegenvezetője. 2010-ben kezdtünk el isztambuli transzfer szolgáltatással foglalkozni, amit azóta professzionális szállásfoglalási és idegenvezetési területtel is bővítettünk, hogy a velünk utazó ügyfeleinknek minél teljesebb, széles körű szolgáltatást tudjunk nyújtani. A reptértől a szállodáig, a szállodától az egyes programokig - így biztosítjuk számotokra,hogy az isztambulban töltött napjaitok az első perctől az utolsóig igazi élményként, minőségi pihenéssel és szórakozással teljenek.

Fontos tudni cégünkről, hogy az Isztambul Transzfer egy, a piacon teljesen egyedülálló módon kizárólag magyar ügyfelek számára létrehozott szolgáltatás. Ennek legfőbb oka egyfelől, hogy én immár több, mint 20 éve foglalkozom magyar ügyfelekkel, másrészt számos alkalmam nyílt már Magyarországon járni, így kiválóan megtanultam a magyar nyelvet, ami cégünknél éppígy még egy kollégámról is elmondható.

Ezen túlmenően az Isztambul Transzfer pedig régóta szoros kapcsolatot ápol a Wizz Air törökországba érkező járataival. Minden egyes nap megtalálhattok minket személyesen a Sabiha Gökcen reptéren a Wizz Air járatok érkezésekor, a 2015-ös Utazás Kiállításon pedig Budapesten is találkozhattatok már velünk.

Köszönöm a csapatom nevében is, hogy megtiszteltek minket e sorok olvasásával és őszintén remélem, a szolgálatotokra lehetünk a közeljövőben. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérlek, forduljatok hozzánk bátran, bizalommal.

HIVATALOS ENGEDÉLYEINK